Sponsorer

Telesikring

Sikkerhed er et naturligt behov for de fleste virksomheder, og det er ikke kun virksomhedens materielle værdier, der tænkes på. Det er et faktum, at trygge medarbejdere skaber de mest dynamiske og profitable virksomheder.

Telesikring as har eksisteret siden 1967 og er i dag landsdækkende totalleverandør inden for sikring og sikkerhed. Vi lægger vægt på, at vi i tæt dialog med dig som kunde, finder lige netop den løsning, der dækker dine ønsker og behov, nu og i fremtiden.

CamVision

CamVision har eksisteret siden 2004 og er landsdækkende leverandør af sikring til erhverv og detail. CamVision leverer installation og service med egne teknikere.

Kernekompetencerne dækker over IP baseret videoovervågning, forsikringsgodkendte alarmanlæg, samt Sensormatic varesikringsløsninger.

Dansk Krisekorps

Dansk Krisekorps er et landsdækkende firma oprettet i 1994, ejet og drevet af cand.psych. Mette Nayberg og cand.psych. Morten Holler.

Vores ydelser og interventioner bygger på mange års erfaring hentet i krydsfeltet mellem organisatorisk og psykologisk viden.