Sponsorer

CamVision

CamVision har eksisteret siden 2004 og er landsdækkende leverandør af sikring til erhverv og detail. CamVision leverer installation og service med egne teknikere.

Kernekompetencerne dækker over IP baseret videoovervågning, forsikringsgodkendte alarmanlæg, samt Sensormatic varesikringsløsninger.

Dansk Krisekorps

Dansk Krisekorps er et landsdækkende firma oprettet i 1994, ejet og drevet af cand.psych. Mette Nayberg og cand.psych. Morten Holler.

Vores ydelser og interventioner bygger på mange års erfaring hentet i krydsfeltet mellem organisatorisk og psykologisk viden.

Telesikring

Sikkerhed er et naturligt behov for de fleste virksomheder, og det er ikke kun virksomhedens materielle værdier, der tænkes på. Det er et faktum, at trygge medarbejdere skaber de mest dynamiske og profitable virksomheder.

Telesikring as har eksisteret siden 1967 og er i dag landsdækkende totalleverandør inden for sikring og sikkerhed. Vi lægger vægt på, at vi i tæt dialog med dig som kunde, finder lige netop den løsning, der dækker dine ønsker og behov, nu og i fremtiden.

Howeni Eurosafe

Howeni Eurosafe A/S er etableret i 1963, og har altså over 50 års erfaring med sikring og sikkerhed.

Vi har langt over 20.000 kunder og har leveret over 100.000 produkter, hvoraf mange fortsat anvendes og fortsat serviceres. Vi leverer primært direkte til slutbrugere. Hver eneste af vores nøglemedarbejdere har over 10 års erfaring med sikring og forebyggelse og den gennemsnitlige anciennitet er 13 år.